söndag 29 april 2007

Mobilspel och ful-T-shirt och städning

Jag vaknade kl. 7 och gick på toa och sen spelade jag lite tennis på mobilen. Det är ett spel som är som ett riktigt tvspel. Med gubbar(eller tjejer är det faktiskt) som springer fram och tillbaka och jag gör lika och jag är nästan bäst snart men den där bruden jag spelar mot nu är omöjlig att slå. Dumma datatennisbrud! Om hon skulle vara en riktig människa så hade jag ringt upp henne och talat hon att hon verkligen är duktigt på tennis. Jaja, hur som helst. Jag somnade om vid 8 och så vaknade jag helt utvilad. Tänkte att jag sovit jättelänge och kollade på klockan. Då var hon 8.30.

Vid halv tolv kom Linda och hennes Linus. Dom skulle ner och bowla och bowlingen öppnade inte fören 12. Som tur är så skickade hon ett sms först och jag sprang in och tvättade och klädde på mig. Vi gick i ful-T-shirts och fulbrallor alla tre.

Sen kom Lovisa på att vi skulle städa hela lägenheten och jag hängde på direkt. Men inte Evelin. Hon tyckte att vi var jättejobbiga. Jag och Lovisa städade våra rum...men..sen kom vi av oss och så åkte vi och handlade och nu har jag legat i soffan och tagit mig en 5 minutare och Lovisa har suttit vid dator. Evelin håller på att göra ett halsband så hon pärlar för fullt. Så så blev det med våran städdag av hela lägenheten.

Inga kommentarer: