onsdag 18 april 2007

Kläder och våren och härliga hösten

Vill faktiskt egentligen inte länka till klänningen, för alla kommer säkert tycka att den är ful och jag kommer säkert se ut som en köttbulle och en riktigt tanta. Men jag tror jag kan ha nån form av brallor under den iaf. Sen måste jag köpa nåt att ha över den oxå. Typ en cardigan eller nåt sånt. Åh, va jag hatar att köpa kläder. Jag vill väga 46 kg som förr i världen. Då kunde jag köpa vilka kläder som helst och dom satt bra. Tyvärr så var jag bara intresserad av att ha jeans och t-shirts med avklippta ärmar. Får väl skylla på att det faktiskt var på 80-talet.

Och jag vet..jag vet, jag vet, jag vet. Det är helt och hållet mitt eget fel att jag nu är en tjockis. Och jag vet och jag vet och jag vet att alla är så duktiga och går ut och går och hurtar för fullt och käkar bara nyttigt. Det är bara jag som kan ändra mig. Jag veeet! Men jag har slutat käka chips eller ska nog skriva att jag iaf inte har käkat det på 12 veckor och 3 dar och jag käkar rätt nyttigt och jag rör på mig nu.

Jag hatar våren. Jag tycker alltid att livet är en strid då och jag blir så matt på precis allt. Alla bara klagar och klagar över allt och alla vill bara ha nya liv. Och ändå säger alla att våren är det bästa årstiden och att alla mår så bra när det är vår och allt börjar växa och sommaren är på väg. Men det känns så falskt, för så många får bantarhysteri och så många får nojja för dom inte pysslar tillräckligt i sin trädgård och så många får panik för att dom inte har tvättade fönster och inte har vårstädat och allt alla bara MÅSTE göra på våren. Fan, ta det lugnt i stället alla ni som älskar våren. Njut av den istället för att jaga upp er. Det är ju jag som inte gillar våren som ska ha all hysteri som hör våren till. Men...det har jag inte. Jag bara tycker så illa om våren. Men snart...snart är det slut på sommaren och då kommer hösten och då blir allt så härligt igen. Man kan andas den friska luften, det regnar lite då och då, det är fint med alla färger. Åh, hösten är så bäst!!!

9 kommentarer:

Malin sa...

Och inte fattar jag tyska heller så jag har ingen aning om vad tysken här uppe vill. Det är nåt med biodiesel och rapsolja iaf..tror jag. Jag vågar iaf inte klicka på länken...Haha!

LiNdA sa...

jag fattar inte heller tyska, så kan ju inte hjälpa till å översätta.. haha..
jag å du e precis tvärtom, jag mår bra på våren, å faller ner i mitt hål på hösten.
å jag har ingen vår panik, jag njuter av att solen skiner å att livet känns lättare.
puss på dig min bästa Malin

nisse sa...

Jag tyckte helt ärligt att klänningen var jättefin! Tror du kommer passa alldeles ypperligt i den, och inte alls se ut som en tantig köttbulle!

Puss på dig min negativa syster.

Kanelbullen sa...

Och när såg du mig tvätta fönster och rensa rabatt? Men folk blir som galningar och det är såå jobbigt.
Puss, nu ska jag titta på klänningen.

Kanelbullen sa...

Nu har jag tittat. Jättefin. Funderade på den till mitt bröllop också. Snyggt med jeans under. Puss från din bajs mamma

Anonym sa...

Kära Lilla syster, snygg klänning och den passar dig säkert. Ju mer vi rör på oss desto bättre, jag behöver åxå röra på mig men vi moderna (oj så det lät) människor har ju så stilla sittande jobb jämfört med hur det var för 30-50 år sedan, men döden för magen är ju kvälls-mackorna och såserna till käket,....huuva,... men fortsätt och skriv av dig för det är bara nyttigt,.... ha ha haaaa

Anonym sa...

Jag tyckte kläningen var fin =)

Anonym sa...

Du ser att en massa som har sett klänningen tycker att den är fin. Du får lita på att de talar sanning eller hur! Precis som du vill att de vet att du talar sanning om du säger något sånt till någon.
Eller hur?

Anonym sa...

Käraste Gu`barn, Ibland kan man ge sig själv en puff i positiv riktn med nya kläder. Jag kämpar oxå ALLTID med den FÖRBANNADE vikten! O då kan det vara kul att ha ngt som man gillar på sig. Faktiskt kan man/jag lura folk att titta på klädan istället för på mig!! Ha ha, bra va? Tänker på Dig alltid. LOVE YOU
ps bra att Du skitigt i chipsen, det kommer att visa sig så småningom. HEJA DIG, puss