söndag 20 juli 2008

Idag

Åh, vad vi har varit duktiga idag. Vi har städat och fixat och möblerat och hållit på precis hela dagen! Vi är jättetrötta och eländiga nu. Snart ska Evelin ut och övningsköra med ille och jag och Lovisa ska ta en tur också. Sen ska vi hem och göra mat. Fläskfilé som legat i marinad sen i fredags och potatis. Känner redan nu att jag börjar bli hungrig.

Mina ögon har kliat hela dagen och ögonlockarna är nog lite svullna tror jag, känns så iallafall. Ska inte ha i några mera av dom där dropparna som jag fick av optikern och se om det blir bättre då. Ska även ta ur linserna och tvätta rent dom.

Efter maten så ska vi åka och handla och då blir det till Maxi i Mora. Trots att jag inte alls gillar den affären men har ju semester och då ska jag hålla mig borta från mitt jobb så mycket jag kan. Ska storhandla bara min lön kommer. Fick inte barnbidrag för Lovisa i fredags som jag skulle och inte heller så kom det nåt vårdbidrag för Evelin heller. Att Lovisas barnbidrag är borta beror nog på att försäkringskassan missat att hon gått om ett år. När Evelin gick 10 år i skolan istället för bara 9 så fixade skolan att kontakta försäkringskassan men det har ju naturligtvis inte Orsaskolan gjort. Och sen att vårdbidraget inte kom beror nog på att Evelin nu får aktivitetsstöd. Så det var inte kul fredags när inte ett enda öre kom in på kontot som jag väntat mig och sen att tvättmaskinen dessutom var död. Mycket tårar blev det i lördagsmorse men det gick ju snabbt över. Dumt att gråta över döda ting ju.

Inga kommentarer: