tisdag 11 september 2007

Lite allt möjligt

I natt har inte Wilma sovit hos mig, och inte igår natt heller. Jag har inte fattat varför men sen sa Lovisa att hon låg i köksfönstret. Där är elementet på. Hon ligger alltså där i värmen och sover som en gris. Och i mitt rum kräver hon att vädringsluckan ska vara öppen så hon kan kolla ut. Jag vill nästan stänga det och ha elementet på nu faktiskt. Men jag vet att jag själv mår dåligt av att ha helt stängt.

Lovisa är hemma idag för hon mår dåligt. Snuvig och ont i skallen och kanske feber. Jag är oxå snuvig och har ont i halsen och känner av huvudet. Är väl Evelin's Bollnäsbacillusker som hoppat till oss. Lovisa var oxå för säkerhets skull ute hela dan i regn och rusk. I kväll ska hon vara barnvakt åt grannen. Det orkar hon ju säkert, hon kommer väl mest att kolla på tv då antar jag.

På jobbet gick dagen så sakta igår. Jag och Barbara städa omklädningsrummet och toaletten. Det blev jättefint och luktade så gott sen. Fick höra flera saker från Barbara som gjorde mig väldigt glad. Och så konstaterade vi att man verkligen behöver feedback och inte bara det man gör fel. Och det gäller ju inte bara på jobbet utan jämt.

Linda och jag fick värsta skrattanfallet igår. Det var längesen vi blev så där hysteriska. Det gick som vanligt inte att sluta. Sen när vi äntligen lugnat ner oss så kom det kunder som knäppade sig oxå. Och då blev det ju inte bättre. Småbarn brukar få låna våra walkisar men igår var det en stor lång karl som lånade min och talade om vad som var gott på nybakt tunnbröd till Linda.

Idag ska jag dammsuga och damma här innan jobbet. Wilma ska ju kastreras på fredag och då vill jag gärna att det är dammfritt här hemma.

2 kommentarer:

Kanelbullen sa...

kramar från din lilla rara mamma!
puss!

LiNdA sa...

ja men samtidigt så befriande å få sånt skrattanfall.. så skönt, är inte ofta jag skrattar så nu för tiden..
men Tack vare den lustiga mannen, Stefan å dig blev d rejält garv igår.. haha