torsdag 27 september 2007

Min lilla familj

Igår fick jag höra av flera att jag var så snäll som åkte och hämtade Evelin i Bollnäs så tidigt på morgonen, innan jobbet. Men ingen i min egna familj sa att det var snällt. Det är inte för att dom i min familj är elaka, utan det är för att för oss är det en självklarhet att göra så. För mig känns det jättebra att Evelin vet att hon kan ringa mig vilken tid på dygnet för att tala om att hon mår jättedåligt. Och att hon även vet att jag gör allt för att hämta hem henne. Mår man dåligt så ska man självklart hem om man vill. Jag fick oxå höra samma sak när Matilda var eländig i Karlstad. Att mamma och pappa var så snälla som åkte ner och hämtade hem henne. Men vaddå, hon ville ju hem.

Nu har hon legat i sin säng i två dagar. Det är tur att hon har sin dator. Då får hon inte tråkigt där hon ligger. Lovisa ligger nu och läser igenom 1:a världskriget. Det är så tråkigt! Men i morgon ska vi göra frågor som vi sen ska plugga på. Men det är svårt när man inte fattar så mycket själv. Men jag kanske fattar mera nu än jag gjorde förra året som hon hade prov i det. När jag hade prov så fattade jag säkert inget alls. Haha!

Har varit ute med Wilma i över 1,5 timme. Tror hon väntade på att grannens katt skulle komma ut, det gjorde den igår. Wilma tyckte att det var jättespännande. Hon är ju knäpp. Hon var rädd för Salle och den lilla hunden hon såg här om dagen tyckte hon var äcklig. Men Nalle som är stor som en husvagn och den här katten som är stor och fet, dom vill hon leka med!

3 kommentarer:

Kanelbullen sa...

"En för alla..alla för en"
Yes, så är det.

Älskar dig, puss!

Anonym sa...

Så är det i vår familj också. Sonen ska veta att vi älskar honom vad som än händer och om han behöver hjälp så ska han veta att han kan ringa vilken tid som helst på dygnet. Ha en skön söndag!

Anonym sa...

15 mil ToRt är inget för våran familj,.... komigen om det är en sådär 150-200 mil,... då kanske vi börjar att fundera på ett alternativ men det slutar med att vi åker iallafall,.... ha ha haaa Vår familj gillar blixt äventyr. Ha ha ha haaaaaaa och ju tokigare dessto bättre,.... =)