onsdag 5 september 2007

Oledig och ohelgjobb och oklok

Jag trodde jag var ledig idag, så jag blev inte så jätteglad när jag upptäckte igår att jag skulle jobba. Men är ju ledig i morgon istället som tur är. Då åker jag in till Linus en sväng, måste nog vänta tills Lovisa slutar för jag tror hon ville följa med.

Nu fick jag precis höra att jag inte har kvar helgerna på jobbet mera. Nu blev jag lite ledsen faktiskt. Måste försöka hitta mig nåt fast jobb. Ja, det fixar väl sig på ett eller annat vis. Inte sitta här på bloggen och beklaga mig nu. Finns dom som har det mycket värre. Blir ju bara tvångsflytt för mig tillslut men det överlever jag säkert.

Matilda fick ju mig att bli medlem på facebook. Men jag fattar totalt noll! Det enda jag gör är att ge folk drinkar och presenter och biter dom så dom blir vampyrer. För jag är tydligen en vampyr och så är jag visst nån varulv och samtidigt en zoombie. Helt sjukt är det. Eller oxå är det jag som är totalt pantad.

5 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Kanelbullen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Hej Malin!
Du kan få flytta hem till mig och bo i mitt hus ute på gården. Så kan vi starta eget och vara underbara hela dagarna. =) Det jag hade på hjärtat egentligen är att jag har facebook.. så du kan ju bli min vän!! =) För det vill jag! Kramar!

//Linda (från ISS)

LiNdA sa...

ja du ger mig massa jävla stryk.. din vampyr kickar mig.. ge fan!! :o)