måndag 9 juli 2007

drömmar

Jag drömmer just nu ungefär samma dröm väldigt ofta. Har nog gjort det senaste halv året;

Jag är alltid på Våmhus sidan av Kanonvägen. Jag är helt själv och är rätt rädd. Sen kommer det alltid en eller flera vilda vargar och springer runt mig där jag står. Inatt var det en myskoxe. Djuren är rädda och uppjagade och så springer dom in i skogen igen och så kommer det människor som jagat djuren.

En annan dröm som jag ofta drömmer är att jag har en lägenhet och hittar fler dörrar och fler rum i den.

Undra vad det betyder egentligen?
Här är vad jag får ut när jag kollar på drömtydning på nätet:

Ensam: en dröm om ensamhet symboliserar ofta en inre sorg, men betyder också att man inte har någon anledning att känna sig varken ensam eller sorgsen.

Varg: Du blir utsatt för svek

Skog: Skogen anses symbolisera vårt undermedvetna. Den kan vara mörk och dyster men också vara genomsilad av ljus och ha upplysta gläntor att var i. Skogen föreställer alltså dig själv, de faror och glädjeämnen du finner där finns inom dig själv. Känner du oro i drömmen beror det på att du är osäker på dig själv och dina möjligheter.

Dörr: Denna symbol talar för sig själv. En dörr är ingången till något, såvida den inte stängs framför näsan på dig. Det betyder otur. Man drömmer ofta att man står framför en stängd dörr och ängsligt undrar vad som finns bakom. eller man ser en dörr slås upp mot ett landskap eller en vacker trädgård. Det betecknar våra förhoppningar om ett lyckligt liv, men också den "anliga tröskel" vi måste ta oss över för att uppnå sann lycka och tillfredsställelse.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Drömtydning är nog inte det lättaste. Jag brukar dock bli av med efterhängsna drömmar när jag berättar dem för någon. Du får kanske ta det du hittat på internet med en nypa salt. Saker kan väl ha olika betydelse för olika människor, right? :)

Anonym sa...

Jag kommer sällan (aldrig) i håg vad jag drömmer om,.... Hur lyckas du göra det??