torsdag 19 juli 2007

Yra och irriterad katt

Igår var jag på Yra. Först drog jag till Helena och dit kom sen en hel massa folk. Vi hade skitkul och skrattade som fan! Mest skrattade vi åt Helena.B, hon är fan otrolig. Ett tag trodde jag att jag skulle få lov att gå där ifrån för jag skrattade så mycket. Gick lixom inte att sluta och magen värkte och Helena.B bara fortsatte prata och prata, och så skrattade jag ännu mera fast jag egentligen inte orkade skratta mera. Det var allt från att hennes son hade sett ut som självaste Jesus i förlossningssalen till när hon försökte såga av Fredrik's (hennes man) ben med en röjsåg.

Helena bjöd på en konstig isig drink som jag drack pyttelite av. Alla tyckte det var jättegott men jag tyckte att spritsmaken kändes för mycket. Så jag drack 2 cider istället, hade 3 st med mig men en hällde jag naturligtvis ut över bordet (så det blev lite bröllopsstuk iaf). Sen gick vi ner på byn och kollade öltälten. Det var rätt kul för alla var på så bra humör och det var kramar hit och kramar dit. Petter och Anette och Steve kom oxå till tältet. Träffade en överförfriskad Linda som var på så bra humör och glad som fan och skrattade och var så bäst! Träffade Lindas mamma oxå och jag talade om för henne att det var först gången någonsin som jag såg Linda så onykter. Hennes mamma sa:"Det är rätt ovanligt va?" och det är det. Jag tycker Linda gott och väl kan vara onykter lite oftare och ha så där kul! Hon är min allra bästaste bästaste jobbarkompis!!!

Det som var jobbigt i öltältet var att folk rökte så mycket. Förut innan det var förbjudet på krogen så hade jag alltid ont i halsen och var hes när jag var ut. Efter det blev förbjudet har det varit så bra luft om man jämför med innan. Men i dag har jag ont i halsen och är hes. Min hals tål verkligen inte rök och så har jag ont iskallen. Det var längesen jag hade det när jag varit ute faktiskt.

Vi gick till Orsa Hotell när klockan var runt 12.15. Där träffade vi Olle i kön. Eller kö och kö. Det var folktryckning som gällde. Men vakten var faktiskt bra. Han kollade vilka ut vilka som fick gå in och då fick den även ta med sig sin kompis eller kompisar. Sånt gillar jag! Olle han tog med sig TG när han fick gå in, tyckte ju iof att han kunde ha tagit med sin lilla syster då :) Men straxt efteråt så fick Louise gå in och hon tog in Helena och mej. Det var rätt kul på hotellet, alla var jätteglada där inne oxå. Vi skulle nog ha satt oss nånstans men det blev inte så. Så vi gick mellan våningarna istället. Såg att Sissi från Idol stod nere och spelade, har ingen aning om hur hon var för vi hade inte lyssnat nåt just. På slutet blev det lite segt. Så vi gick ut när det var typ en kvart kvar. Promenaden hem var skön tycker jag.

Det här var första gången som Wilma var själv så länge, 7 timmar ungefär. Hon kom inte direkt när jag öppnade dörren men när jag gick in i köket så var hon helt plötsligt brevid mig och korrade. Hon hade nog sovit nästan hela tiden för när jag la mig så ville hon leka. Hon skuttade i sängen som en räv och så sprang hon ut i vardagsrummet och så full fart upp i sängen igen. Så höll hon på några gånger och sen satte hon sig i sitt kära fönster och kollade ut. Jag la mig och läste lite och sen när jag släckte så kom hon direkt och la sig hos mig och korrade som 17. Precis när vi höll på att somna så började någon att prata precis nedan för fönstret. Wilma blev jätteirriterad, haha! Hon tittade mot fönstret och vände på sig och så vände hon på sig flera gånger och kollade mot fönstret. Efter en stund så gick dom iaf in till sig och då somnade vi direkt.

Klockan 8.30 tyckte Wilma att det var dax att vakna, hon var utvilade som 17 så jag är rätt säker på att hon sovit hela tiden när jag varit borta. Så det var bara att kliva upp och jaga henne runt lägenheten flera varv. Nu har hon somnat igen haha!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra att du hade roligt min kära syster! Det är du värd!
Puss!

LiNdA sa...

den där överförfriskade Linda är ganska sliten just nu oxå... haha