torsdag 5 juli 2007

Sytt och fåglar och byrå och må-bra-skratt

Idag har jag sytt upp skjort-jack-dr. Malin-grejen och kjolen. Ska slänga in skjort-jack-dr.Malin-grejen i tvättmaskinen straxt. Kjolen gillar jag mer och mer och kommer garanterat använda den även efter bröllopet. Och faktiskt så skiter jag i om jag ser rolig ut i den. Jag gillar den ändå!

Tog ut Wilma en vända på gården oxå men det blåste så mycket så hon ville in nästan direkt. Det är tydligen läskigt för en kattunge när det blåser märkte jag. Sen blev det ju inte roligare av att det satt en fågel i buskarna och skrek när hon kom nära. Jag har aldrig hört talas om en katt som är rädd för småfåglar förut.

Annars har det väl inte hänt så mycket idag heller. Det är så skönt med semester och inte göra nåt alls. Har plockat ihop kartongerna och skiten som blev igår. Men det är lite kvar än. Men det kan jag ta i morgon eller i kväll. Byrån som jag inte visste vad jag skulle göra av ville Nisse ha. Känns lite konstigt för den har jag haft sen Evelin var liten. Men jag har ingen plats för den nu och jag har varit på väg att göra mig av med den flera gånger förut.

Sen i morse hände nåt som fick mig att må så bra och jag njöt varje sekund. MEN det är inget jag kan skriva här Haha! Men fråga gärna så svarar jag, förhoppningsvis Haha!

3 kommentarer:

Kanelbullen sa...

Jag vet, jag vet och hahaha!!!
Puss!

Anonym sa...

Ja du det är nog bara du som tycker du ser rolig ut,.... vi andra tycker du ser snygg o normal ut.... =)
Kul med grejer som får en att må bra du,... =)

nisse sa...

Jag håller med vår stora storebror jag. Det är bara du som tycker du ser rolig ut. Ingen annan gör det! Vi tycker att du är jättefin!!

Åh, hoppas hon inte ger katten till nån annan. Tänk om jag lät som värsta barnet i luren med min pipiga röst? :O