onsdag 18 juli 2007

Lovisa och Evelin och Wilma

Nu har Lovisa åkt till Trondheim med Karolina och hennes lillebror och mormor och plastmorfar Otto. Dom ska vara borta i ungefär en vecka eller kortare eller längre. Det beror på väder och allt möjligt. Lovisa blev jätteglad när Karro frågade. Och jag är så glad att dom har hittat tillbaka till varandra igen. Det finns ingen som Lovisa har haft så roligt med som med Karro. Dom har precis samma humor och dom skrattar nästan hela tiden. Det värmer skönt i en mammas hjärta då.

Fast jag är ju lite mesigt nervös nu att det ska hända nåt på vägen till deras stuga, man vet ju aldrig hur folk kör och så. Men det här är det enda Lovisa får göra på sommarlovet. Evelin ska ju åka till Karlstad om några veckor och hälsa på Nisse och Daniel. Och det är det enda hon får göra i sommar. Det är piss och skit och tragiskt att man inte ska ha råd att göra nåt speciellt på semestern :( Men det är tur att vi skaffde våran lilla Wilma iår. Och hon är värd alla resor i världen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för ditt svar på min sida.
Jag var i Trondheim när jag var liten och det var jättefint.
Annars så bor du ju i Dalarna, semesterparadiset för dem som inte bor där :)
kan tipsa om Lübeck om du vill åka på en typ två dagars tur med tjejrna. Jag har varit där flera gånger och med mina tonnisar.
Man flyger med Ryan air från Skavsta ca 30 min från mitt hus dvs. i Nyköping, brukar kosta ca 300 kr t/r , jag kan tipsa om billigt hotell av modell Ålansbåt men helt & rent. Sen är Lübeck en väldigt vacker stad med bra shopping (H&M & skor) god mat, fina hus. Alltså en semester som inte kostar så mycket :)