söndag 8 juli 2007

Bröllop och fest och idol och grillchips

Bröllop i Rättvikskyrka mellan Therese och Jörgen
Herr och fru Alriksson
Angus och Carina med sina vackra döttrar Therese och Tina


Så där ja, nu har jag varit på bröllop äntligen! Och det var så fint och jag kunde hålla mig från tårar tills sista låten. Therese och Jörgen var så fina och Tina var så fin, ja alla var så fina faktiskt. Allt gick jättebra i kyrkan, Rättviks kyrka var det. Och sen var det fest i Vikarbyns bystuga. Där var det jättekul och världens drag. Orkestern var helt super. Min kväll började väl inte så helt bra. Jag lyckades välta omkull mitt glas med champagne rätt i knät på min bordgranne, Ellen. Som tur va så tog Ellen det väldigt bra. Jag blev ju helt knäckt. Men Ellen var så snäll och rar. Tur att det finns folk som fattar att man inte gör sånt med vilja.

Maten var helt super, det var nåt som hette Sellnäsplanka(tror jag), buffe typ. Efter maten var det tårta och kaffe. Och sen spelade orkestern. Det var vissa pauser med olika lekar för brudparet. Det var sånt ös så tillochmed jag dansade. Liiite kan ju bero på att det druckit lite cider och vin, men jag tror mest att det var för att det var sånt ös. Vi höll igång som 17 och när klockan var ca 1.20 så drog jag och Carina till Lerdalshöjden. Där träffade vi på några av Carina's gamla jobbarkompisar och några kompisar till dom.

Och sen...sen kramade jag den här mannen!!! Såg när han var på väg ut och tog min chans. Jag frågade om jag fick en kram av min gamla ungdomsidol och det fick jag så klart. Sen frågade han om vi hade varit till Dalhalla och kollat men jag sa att vi hade varit på bröllop och så pratade vi lite regn och väder. Sen gick jag och satte mig. Carina och jag trodde att han åkte hem men så fick Carina se att han satt vid bordet igen. Så då gick hon fram och frågade om hon fick ta ett kort "Nej" svarade han då och så satte hans kompis ett ljus närmare så Carina skulle få lite ljud på bilden. När hon knäppt bilden så frågade hon om han ville se "Nej" svarade han då och och hans fru skrattade. Om ni inte ser vem det är på bilden så är det Björn Skifs. Helena frågad om han var lika bra som Anders Lundin på att kramas. Men näää...lååångt där ifrån. Anders Lundin är lätt den bästa kändisen...än så länge Haha!!!

På hemvägen så stannade vi hos Carina's fd jobbarkompis och satt och pratade om allt möjligt. Jag somnade en stund på soffan ca 30-60 minuter. När jag vaknade så gick Carina och jag till Hedslund och så åkte vi med Carina's farbror upp till Vikarbyn för att städa.

Nu är jag trött som en get. Och Lovisa har tagit moppen och åkt för att köpa grillchips och dipp till mig :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att du hade trevligt =)och va snygga dom va,...
Själv är jag fortfarande trött från gårdagen,.......