onsdag 21 mars 2007

Trötter

Jag är trött som en get, har nog feber, har haft ont i skuldran och nu går det ännu längre ner i armen. IngaLill och jag ska åka upp till Kenneth Norin. IngaLill ska ringa och fixa en tid. Linda åker med Marre ist. Jag var en tråkig människa som tyckte att det blev lite väl många om vi skulle åka upp alla fyra i en bil. Tänk om man får komma in först och sen sitta och vänta tills tre till fått behandling. Så nu har vi delat upp oss.

Ska gå och lägga mig men är för trött för att ta mig här ifrån. Lovisa sover iaf nu. För ett tag sen så sa hon att hon inte kunde sova för hennes hjärna sjöng hela tiden. Den sjöng inte Sanna Nielsen som min hjärna gjorde här om dagen. Nej, Lovisas hjärna sjöng "Leende guldbruna ögon". Lovisa var inte glad över det. Det är väl lixom inte hennes stil på musik Haha!

Fått en del beröm idag, blir lika chockad och generad varje gång. Det är jobbigt som fan. I stället för att bli glad så vill jag bara kräkas... Tur att jag inte är en kändis..haha!

3 kommentarer:

Kanelbullen sa...

Men snart är du det. Då kan jag säga att henne har jag handhälsat på. Hahaha. Hoppas att det går bra med Kennet. Men han tycker nog att det är lite konstigt att fyra kassörskor från samma ställe kommer. Hmm, vad säger det om arbetsmiljön. Tänker på dig. Puss min unge!!!

nisse sa...

Du måste bara styra upp självförtroendet min bästa syster. Sen kan du bli glad istället för att vilja kräkas! :D I know the feeling. :)

Anonym sa...

Käraste, inte kan Du sitta o kräkas om Chandler dyker upp!! O, en sak till, fatta att Du är Superbra!! Jag lät t o m telefonen ringa på jobbet utan att svara då jag lyssnade på Dig.
Ser fram emot nästa inslag. Är så glad att jag kan lyssna på Radio Dalarna. Puss min Vän. Sov Gott. LOVE