onsdag 28 mars 2007

Bajs

I morse så mådde jag jätteilla och så var jag och sket löst flera gånger. Men inte så där supermycket. Pratade lite med Carina på telefon, då ringde Nettan och frågade om jag kunde jobba mellan 10-14 och det ville jag förstås. När jag kom till Ica mådde jag skitilla och så fick jag ett sms från Lovisa att hon hade skitit och att hon mådde illa.

Började fundera om det var korven vi käkade igår men så kom jag på att Evelin faktiskt hade gått upp natten till lördag och att hon mådde jätteilla och ville nästan spy och kallsvettades som fan. Vi trodde att det var Esberitox'en som gjorde att hon mådde så. Nu fattade jag att det var en släng av magsjuka hon hade då. Men jag fortsatte att jobba, Lovisa fick lov att åka hem och lägga sig men först var hon in på Ica till mig. Helt vit i ansiktet och såg ut som att hon skulle spy vilken minut som helst.

Men nu mår vi mycket bättre..eller jag iaf..fast nu känner jag att jag skulle kunna gå på toa bara för det haha! Lovisa har jätteont i halsen så hon kanske får Linus snuva oxå.

2 kommentarer:

Kanelbullen sa...

Ni är allt ett par riktiga bajsbarn ni. Puss.

LiNdA sa...

bara å hoppas på att jag inte får d nu oxå :o/