fredag 9 mars 2007

Ostbågar

Här om dagen så såg Lovisa att Ica hade egna ostbågar. Hon kollade om det fanns några spår av jordnötter och det fanns det inte! Lovisa blev överlycklig men kom framtill att hon skulle köpa det tills i kväll. När vi var och handlade när vi hämtat Linus vid bussen så fanns det ingen ostbågar kvar. Lovisa blev verkligen jätteledsen, så vi åkte till Matekonomen ist. Men, där fanns det inga heller. Då åkte vi till Ica som ligger inne i själva Mora, men där fanns det inte heller några. Så då blev det raka spåret till Lill-ica som ligger vid Hånåkni(???) men inte fan fanns det några där heller.

Nu tycker säkert alla att jag är en vek mamma som sätter mig och åker runt så här, men har man en dotter som älskat ostbågar så mycket som Lovisa och som sen aldrig mera kommer att ens få smaka den minsta lilla ostbåge, så kan man faktiskt offra lite bensin och tid för att uppfylla hennes önskan. Nu gick det ju visserligen åt pipsvängen men ändå...

Nu ska hon kolla uppe i Älvdalen i morgon. Annars får hon vänta tills nästa vecka när dom förhoppningsvis har kommit till mitt Ica igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med dig helt och hållet. Fortsätt jaga ostbågar imorgon. Lycka till!

Kanelbullen sa...

Du är allt en rar mamma du. Vi ska kika här i dag. Kan kanske lägga upp ett litet lager.

Me and my Home sa...

Hej! Jag är oxå extremt allergisk och kan inte äta de vanliga olws ostbågar och inte heller estrella. Blev lika överlycklig över icas ostbågar som din dottern. Men till min stora besvikelse finner jag inte ica:s ostbågar längre. Tror att de har slutat med dem. Har letat bra länge efter dem jag med.

Men de finns på Pekås här i Värmland. De heter mr party och innehåller inte några spår Jordnötter. Tror även butiken dollar store säljer Mr parys ostbågar.

//Linda Sedin