söndag 30 september 2007

Gjort nåt dum?!

Idag så blev vi tokiga här hemma på vårat hem. Hela lägenheten känns helt kaos just nu. Vi får det inte fint hur vi än försöker. Vi fixar och vi städar och vi håller på. Men ändå så blir det inte fint. Så idag så blev vi tokiga alltså. Så nu har vi, fast jag är så himlans fattig, beställt bokhyllor, tvbänk, herrbetjänt, litet bord och ett litet avlasningsbord. Evelin's skrubbrum ska bort, hon är aldrig där och vi behöver det till en massa andra saker. Vi ska därför dela av vardagsrummet med bokhyllor så hon får mera som ett rum där inne. Och blir det inte fint så okej, då ändrar vi tillbaka allt. Men vi måste ju iaf prova. Och Lovisa har en fruktansvärd bokhylla i sitt rum. Den ska kastas ut nu. Och hon ska få en vanlig bokhylla och en tvbänk och sen ska Gnistra och Spraka få flytta in till henne. Sen ska vi leva på vatten och bröd och gräs och snömaskar. Och om nån tycker att vi gjort totalt fel, så skiter vi faktiskt i det Haha! Fast liiiite ångest har jag allt men man måste ju riskera lite i livet för att vinna. Jag får ju rätt ofta höra hur dålig jag är på det, så det här måste ju vara ett stort framsteg eller hur?

3 kommentarer:

Kanelbullen sa...

men vad modig du har varit nu. och snömaskar är ju inte fy skam. dessutom ska far din jaga älg snart så då blir det ju lite köttfärs. det fixar sig alltid. bra att geckosarna flyttar in till sprätti, det kommer bli mycket större då.

puss min unge

LiNdA sa...

ibland måste man få shoppa loss lite.. å blir sen hemmet bättre så är det ju bara bra :o)
men känner igen det där, hur mycket man än fixar å donar så blir det lixom ingen skillnad på saker å ting.. vilket är tråkigt!!
hoppas grejjerna du beställt blir bra :o)
å sen får du komma å hämta Sture imorgon ;o)
puss

nisse sa...

En herrbetjänt? Var kan man köpa en sån?