onsdag 12 september 2007

Så blir min dag

Blir en lite körig dag idag. Låg vaken till halv två i natt och kunde omöjligt sova. Sen vaknade jag halv sju. 5 timmars sömn alltså. Låg i sängen till 8 men sen gick jag upp. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag kolla om jag kan byta lampa i baklyset. Hörde att man tydligen kan få ombesiktning på det. Och jag ska ju besiktiga idag kl 14. Ute i sista stund som vanligt. Måste även städa bilen oxå. Den ser rent förjävlig ut!

Ska köpa en nykattlåda till Wilma oxå. Det blir den fjärde hon får nu. Men jag måste ha en med tak, hon drar ut sand som 17 på toa och det är inte kul att kliva i det när man är nyduschad. Tur att hon inte sprätter bajskorvar oxå. Och sen blir det jobb till 20.15 som vanligt.

Har jätteont i mitt vänstra knä. Jag körde på nåt vis in knät rätt in i min dörr igår. Jag fattar inte varför jag ska gena jämt. Har konstant blåmärken på överarmarna för jag genar så fruktansvärt när jag springer fram. Och så slår jag i och så gör det så ont.

1 kommentar:

dentatuerademamman.com sa...

I våran familj så besiktar jag bilen, Jocke tror att jag får igenom saker som han skulle ha stoppats för. Och jag har besiktat lilla gula bilen i tre år med ett stenskott tvärs över rutan, och med obytta lampor sedan anmärknng året före. Och jag klarar mig! du kan gnugga dina nyduschade fötter i kattsanden på golvet och på så sätt slipa fötterna :)