fredag 11 juli 2008

Hämnden är ljuv

Lovisa har sovit hos mig i natt(första gången på jättelänge). Wilma har också sovit hos mig och tittat argt på Lovisa. Det är trångt som 17 att ligga en tjockis och en lång tonåring och en katt som tror hon äger sängen. Wilma har tagit den platsen som hon brukar ta när hon sover hos mig. Alltså halva sängen men hon har tyckt att det varit trångt har jag märkt. Men nu tog hon ut sin hämnd. Hon hoppade upp i sängen till en sovandes Lovisa medans jag satt här vid datorn. Sen gick hon fram till Lovisas hår och så slickade hon på det. "Åhh, va gullig hon" är tänkte jag. Men så slickade hon igen och fick upp en stor tuss och då bet hon tag i den och drog allt hon kunde. Lovisa vaknade och skrek och Wilma hoppade glatt ner och jag tror fan att hon skrattade.

3 kommentarer:

anne sa...

Tuggar hon hår? Isch!

Vår katt stoppade in hela nosen i min mun på nätterna när hon var liten. Jo, det var väl när jag sov med öppen mun. Hon hade också idéer om att ta våra glasögon från nattduksborden och dra iväg när hon tyckte det blev tråkigt. Mitt i natten.

Nu för tiden sover hon lugnt vid mina fötter, kurrar och trampar på mig framåt morgonen när det är frukostdags..

Men det händer ibland att hon kommer mitt i natten och liksom "gråter" och lägger sig så nära mig att hon klistar sig fast. Kan katter gråta?

LiNdA sa...

hahaha..
den där katten är ju rolig alltså :o)

Anonym sa...

HAHA, Bitch Wilma :)