lördag 12 juli 2008

Idag

Idag har det varit bra på jobbet tycker jag. Mycket folk och tiden gick snabbt. Bakade en massa bröd direkt när jag började men det gick åt som smör i solsken. Baguetterna som kostar 20 kronor för två går skitbra men det är ju bara den här veckan ut. Vem som ska beställa bröd när jag har semester har jag ingen aning om men det får ju dom som jobbar fixa och jag struntar ärligt talat i det totalt. Ska bli så skönt med semester och slippa jobbet, fast jag tycker om det så mycket egentligen.

Evelin kom och handlade innan vi stängde och gick sen ut i bilen och väntade. Tycker om när hon kommer bort till jobbet och sen åker med mig hem. När vi kom hem så skrek Wilma så det hördes långt ner i trappen. Hon var så kissnödig. Så det var bara att ta på henne selen och sen sprang hon ut och kissade på lindan. Men ikväll blev det inte nån lång stund ute. Det var mycket folk och Wilma tyckte att dom var läskiga som vanligt.

På semestern ska Helena och jag ska ner på strandserveringen nån kväll och sen ska även Monica och jag se om vi får till nån kväll. Vecka 32 ska jag på Classic car week med Carina. Ja, inte hela veckan förstås men en kväll ska vi dit och det blir väl när det är crusing antar jag. Få sen om jag kanske har råd att åka ner till Carina nån helg när hon är ledig också. Men det får bli en senare fråga.

1 kommentar:

anne sa...

Jag har läst din blogg...