fredag 18 juli 2008

SEMESTER

Nu har jag äntligen semester. Räknade ner timmarna idag. Och jag talade om för Ulle som satt i kassan mitt emot hela tiden hur lång tid jag hade kvar. När klockan var 15.49 ropade jag på avlösning och talade om att nu hade jag semester och ville gå och då kom Lena och bytte av mig. På vägen till stämpelklockan kom Camilla och bjöd med mig till Malung där det är dansbandsvecka; "Vi har hus att sova i" Hade hon sagt det tidigare i veckan så hade jag nog hängt på.(visserligen så är inte dansband nåt som tilltalar mig den minsta lilla men det är ju en massa människor där, även såna som mig). Men nu hade jag ju lovat mina ungar att grilla för att fira in semestern.

Och vi har grillat men inte hemma hos Olle som vi bestämde för det blåser och är kallt här. Vi tog fram våran grillpanna och fixade ordning precis som att vi hade grillat ute. Det blev jättegott och vi hade jättemysigt.

Lovisas moppedator kom idag. Ja, det är inte nån moppedator utan datorn som hon köpte för pengarna som hon sålde datorn för. Hon är lycklig som en tok. Den blir nog mycket mera använd än mopeden var. ille var hit och fixade till en trasig sladd, han skulle ändå till Strandserveringen.

Inga kommentarer: