torsdag 31 juli 2008

Varm dag i Mora



Väldigt väldigt sällan hittar jag skor som jag känner att jag verkligen vill ha. Men dom här har jag tittat på hela våren och sommaren. Nu var dom på halvapriset, 124:45 så då köpte jag dom. Evelin hittade ett par gympadojjor, också på halva. Lovisa var hemma men jag köpte ett par tights (också på halva) till henne, som visade sig vara kalasbyxor när vi kom hem eller strumpbyxor som man tydligen säger. Jag kommer alltid säga kalasbyxor för så hette dom när jag var liten och alla kalasbyxor var röda och noppriga.

Var även till optikern och fick ännu svagare linser. Jag tror att dom är Jesus där inne. Trodde först att bara "min" optiker var det men den här gången hade jag en annan och hon var också en Jesus. Så nu vet ni var alla Jesusar finns ni som undrat.

Sen handlade vi på Maxi och sen handlade ett halsband till Wilma och syrsor och zoophobas till Åke och odjuren. Åke är föresten lös i lägeheten just nu. MEN dörren till balkongen är stängd. Kommer aldrig riskera att han hoppar över kanten igen. Gick och kollade efter honom nu. Han var i terrariet igen. Och där inne satt Wilma också. Jag fattar inte varför hon ska in dit jämt för. Hon är ju knäpp.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga pjuk,.. på riktigt alltså,..

Anonym sa...

Dina djur är ju pucko vettja.

Puss!