lördag 5 maj 2007

Sex och snusk

Appropå det här med Konsumbloggen så kom jag på en grej. Vet inte om jag kanske skrivit den förut. Men då får ni en repris nu:

Det kom en kund i min kassa och handlade för typ 36:- eller om det var för 86:- eller kanske 106:-. Hur som helst så slutade siffran på 6.
Så jag frågar: "Har du sex?"
Och kunden rodnar lite och säger: "Ja, ibland"
Sen kom han på att jag menade kronor. Undra om han trodde att jag ville sälja lite sex till honom kanske?

Sen var det en kvinnlig kund för ett tag sen som frågade:
"Vill du ha sex? Men vad är det jag säger egentligen"
Då blir det kul, men så kan det även vara som här om dagen, då satt det en människa utanför dörrarna på jobbet och spelade på ett instrument. En kund kom och sa:
"Ska inte du oxå spela lite och tjäna lite pengar?"
"Nä, då skulle vi inte få några kunder alls hit juh"
"Men du kanske skulle kunna erbjuda nåt annat"

Då blir det inte alls kul, bara äckligt men vissa bara måste kläcka ur sig nåt i snuskväg. Men det är väldigt sällan jag blir generad eller arg. Jag låtsas som jag inte alls fattar vad dom menar istället. Då måste dom förklara och följden blir ofta att det är dom som blir generade istället. Det var kul att läsa i Konusmbloggen att samma saker sägs runt om i Sverige faktsikt. Undra om snuskisarna har nån egen förening, VVOS(Våga Vägra Osnuska Skämt)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är även lik mej här också.
Vi pratar utan att tänka.

Mary sa...

På tal om Konmsun-bloggen, tack så mycket för den. Det skrattades en hel del, kan jag säga. Jag har hur många historier som helst på lager efter mina år i butik, ska kanske bidra med något själv.
Kram/Maja