tisdag 1 maj 2007

Kunder

Jag har ju hört talas om Konumbloggen flera gånger och även läst lite då och då men nu känner jag att jag måste länka. Det är så många inlägg som jag läser som får mig att skratta högt. Alla som jobbar i affär bara måste läsa den alltså. Jag har varit med om så många grejer som det står om i bloggen och så många saker som inte alls förvånar mig eftersom man vet lixom hur kunder är. Missförstå mig inte nu bara. Jag verkligen älskar många många av min kunder. Dom är en storglädjekälla för mig. Många av mina kunder gör mig varm på hjärtat och många får mig så glad och vissa pratar man djupt med.

Många saker jag läst om har jag ju själv varit med om, tex den här om rosorna eller den här om blicken eller som den här som jag själv så gärna skulle vilja göra men är lite för feg för.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ställer alltid streckkoden mot avläsaren som man ska göra, men det finns ändå kassörskor som tar i varje vara lyfter den och snurrar ett par varv och letar efter streckkoden.......???

LiNdA sa...

till Anonym:
d kassörskorna har antagligen varit nya i kassan, vi som suttit ett tag har god pejl på vart streckkoderna sitter någonstans.

Anonym sa...

Kul att den som skrev inlägget om varuberget fick gå in och komentera själv att hennes lista var en hämdlista på folk som gjorde varuberg :D