fredag 25 maj 2007

Jobb och färdig mat och disk

Idag fick jag ju rycka in och jobba lite eftersom det blivit nån miss i schemat. Jag började kl 7 och skulle vara kvar så länge som jag behövdes, typ 10 eller nåt. När jag satt i kassan kom Eli och talade om att jag skulle vara kvar till 14 ungefär. Men eftersom det är lönedag och pingst så var folk som tokiga. Jag stämplade ut kl 15.20! Så det blev 8 timmar idag. Men det var helt okej, tiden rann iväg snabbt som fan. Det är så kul när det är massor av folk, tiden går fort och alla är glada. Men det har jag ju skrivit förut flera gånger redan Haha!

Evelin är bättre nu men rätt trött. Men ändå är hon så rar så hon ställer sig och lagar mat till oss alla tre. Hon följde även med och handlade, bra att hon är friskare.

Lovisa torkade all disk idag. Jag diskade och hon torkade. Vi hade jättemycket disk, enormt mycket. Men när man är två som hjälps åt så går det snabbt ändå. Nu är hon och Emelie och Johan hos Jocke och kollar på film. Så jag ska väl hämta henne i natt nångång, om hon inte kanske kan åka med Emelie när hon ska hem.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är ju trevligt att jobba om tiden går fort. Nu får du lite extra pengar att roa dig för också :)
Du, utmaningen verkade lite för jobbig för mig, sorry.
Ha en kul helg nu!