onsdag 7 januari 2009

Hur lätt det kan vara att handla

Olle hämtade mig för jag skulle handla. Sätter mig i bilen. Håller lappen där Evelin skrivit vad vi ska handla i handen. Säger till Olle att jag är som en gammal tant med lappen i handen. Upptäcker då att det är gårdagens lapp. Olle frågar då om jag inte kommer ihåg ändå. Inte en chans med min sjukhjärna. In på Apoteket medans SnällOlle skickar ett sms till Lovisa om att hon ska skicka ett sms till mig om vad det står på lappen hemma. På Apoteket är en Domuspersonal före mig i kön. Totalt genomsnuvig och sjuk. Hon köper en febertermometer och halstabletter och alvedon. Vi förbannar Stockholmarna som dragit hit influensan. Hon har dessutom hört att det verkligen är flera veckor innan man blir frisk. Kul! Köper min alvedon och även ipren. Har ju fått en knöl på halsen, under hakan. Kanske hjälper med lite inflamationshämande då.

På vägen till Ica får jag sms av Lovisa med det jag ska handla. Tar en vagn och följer sms'et rad för rad. Det tar lite tid att handla men allt flyter på tycker jag. Vid kassan hör jag att Eli säger till en kund att Aftonbladets tv-bilaga är gratis. Jag går tillbaka för att ta en men när jag är vid tidningarna har jag glömt vad jag gjorde där, så jag går tillbaka. Då frågar Eli om jag inte ska ha nån gratis Tv-bilaga. Eli frågar hur jag mår egentligen. Jag talar om att jag har så ont i tänderna. Hon säger att det måste vara bihålorna men jag tycker jag är för osnuvig för det. Tar mina två kassar och toapapper och hushållspapper ser då att jag har kvar Evelins daim i vagnen. Eli tar dom och parkerar dom åt mig. Snällt!

Hemma tar jag mina påsar i Olles bil och går upp för trappen. Olle kommer efter och frågar om jag inte ska ha värktabletterna.

Jag säger då det, stackars Linda på fredag om jag inte får ihop min hjärna lite mera innan dess. Jag har köpt multivitaminbrustabletter nu och juice. Nu jäklar ska jag bli frisk. Måste ringa tandläkaren igen i morgon och tala om att jag faktiskt bitit ur en bit av en lagning på höger sida också. Och att det faktiskt gör väldigt ont.

1 kommentar:

LiNdA sa...

För guds skull STANNA HEMMA..
eller..
jag kanske får något att roa mig extra åt om du ska jobba med mig :o)