fredag 12 december 2008

Lite av varje

Det har varit tomt här hemma utan mina båda barn. Det ska bli så skönt att få hem båda två över helgen. Även om jag själv inte kommer att vara hemma så mycket. Jag jobbar ju hela helgen och på lördagkväll ska jag hjälpa till på "Monsters of Hansjö". Jag hoppas att det kommer mycket folk. Själv vet jag inte alls så mycket vad jag ska göra men Olle pratade om att jag skulle stå i kassan(?) för ett tag sen. Måste nog ringa honom i kväll och höra lite faktiskt.

Igår fick jag även en tid i mitten av januari till magnetröntgen. Jag ska ligga still i 30-60 minuter i ett trångt utrymme står det. Men eftersom det bara är huvudet som ska kollas så kör dom väl bara grejen där eller måste man in i grejen ändå? Pia på jobbet fixade det inte, hon fick panik. Lindas Simon(eller var det Linus? Nä, Simon) klarade det galant. Men han är ju lite smalare. Det är ju i och för sig Pia också. Men det är ju inte jag...Blä!

Jag får inte ha nån bygelbh, jag får inte ha kosmetika eller mascara eller hårvax. Jag kommer alltså få lov att åka till lasarettet som en blek människa med eländigt hår och med hängpattar. Kul alltså! Men det är bra att det hela blir gjort så jag får vet att jag inte har nåt konstigt i min skalle.

Jag har även ringt till Kirurgen i Mora om Lovisas hals, där fick jag vet att hennes remiss är skickad till Falun den 7 november. Så jag har ringt dit nu och dom ska ringa upp om ca en kvart.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha hängpattar, näe så ska du inte känna ju, du kan smyga in på toan å ta av bh:n efteråt tar du dej till toan igen å på med pinupp setet å mascaran som du haft inlindad i bh:n Så voila så vart du The Queen igen...
Fast du ÄR fin utan krigsmålning oxå!!
KRAAAAAM

muZ

LiNdA sa...

det var Simon,
och så trångt var det inte, fick ju bara åka in med huvudet, å sen åkte det en grej runt huvudet på han.