måndag 24 november 2008

Mitt stooora öga

Helt underbart var det att slippa fixa skjuts till Evelin i morse. Och det var skönt att kunna skjutsa Lovisa i snöovädret. Och det var underbart att slippa ta bussen till Mora för att gå till ögon. Jag fick ju lov att ta en semesterdag eftersom jag inte visste om jag hade nån bil och så skulle jag troligtvis få ögondroppar. Nu fick jag ju låna mamma och pappas bil och inte fick jag några ögondroppar. Så en semesterdag totalt åt skogen. Men jag kanske behöver det på nåt vis ändå.

Hur som helst. ÖgonViola kollade ögonen och mätte skelningen som var precis som förra gången. Jag frågade igen om operation men hon sa att om dom skulle göra det när det var så lite som jag har så skulle jag inte se klok ut. Men ögat var större än det andra. Jag fattade förra gången att det hade växt men hon sa att hon vet ju inte hur det sett ut innan. Fick träffa en annan läkare och som mätte ögat också. Han faktiskt pickade mig i ögat med mätgrejen. Var obehagligt. Han sa att allt såg fint ut med ögat. Jag sa att jag faktiskt var lite rädd för tumörer och sånt skit fast ögat såg bra ut. Då sa dom att dom var så gott som helt säkra på att inget var farligt men att om jag kände oro så tyckte dom att det var bäst om jag gör en huvudröntgen. Och det gjorde dom mest för att lugna mig. Sen sa läkaren att det kunde ju vara bra ändå att kolla ögontrådarna och sånt.

Fick komma in till ögonViola igen sen och jag sa att mina ungar faktiskt har olika storlekar på sina ögon. Och då blev hon ännu mera övertygad om att vi faktiskt är skapta så i våran familj haha!

2 kommentarer:

LiNdA sa...

ja vad händer?!
hösten är ju ändå förbi nu å det är vinter..
skönt ögonen såg fina ut iaf.

Anonym sa...

Jo nog är vi olika skapta allt...