lördag 15 november 2008

Just nu

Sista timmarna med Linda på jobbet när hon jobbat heldag är alltid roliga. Hon är då så trött och skrattig. SnällOlle kom och hämtade mig från jobbet. Det var jättehalt och många på jobbet varnade mig för att gå hem. Men i morgon går jag till och från. Det har jag bestämt.

Efter jobbet var jag trött som 17 eftersom Wilma ska ut klockan 06.15 på mornarna och i morse kunde jag inte somna om och när jag väl gjorde det så fick jag ett sms. Då var det kört med sovandet. Var alltså väldigt trött när jag klev innan för dörren. I köket står då Evelin och lagar fläskfilé och potatis. Dessutom så har hon bakat muffins och tigerkaka. Hur många singelmammor kommer hem till sånt egentligen? Så jag gick ut med Wilma för en kisstund och så bara in och käka mat. Lovisa är med flickornas pappas familj och käkar på Wärdhuset Slipsten. Anders Ors som äger det var in och handlade idag och jag sa att jag var mamma till hon med jordnötterna(Sylvia hade ring och kollat). Han sa att det var helt säkert. Han funderade på om det ens varit en jordnöt i lokalerna. Så ska vi käka lunch någon dag så ska vi åka dit.

Nu snart ska jag slänga mig i soffan och kolla på Larz Kristerz. Kollar när dom spelar annars blir det mycket zappande. Mamma är där nere för att lyssna live i kväll. Jag ringde från jobbet för att höra hur det var och vart dom hunnit. Det gick inte att prata. Hela bussen sjöng "Dagny" för fullt.

2 kommentarer:

LiNdA sa...

Är ganska mossig sista timmarna..
men bra mycket roligare blir dem då oxå, konstigt nog, haha

LiNdA sa...

å de där med jag vara diktator..
de är den där sjukdomen igen som gör att du inte hör vad jag eg säger,
utan du förvränger de till något helt annat :o) haha