onsdag 29 oktober 2008

Dagen

Jag var så duktig och kom ihåg att kissa i mitt lilla rör i morse. Fick lov att skynda mig att lämna det före 12. Gick ut till bilen, men den ville inte starta. Troligtvis kombinationen lite bensin och fuktigt väder. Så det är säkert en ispropp. Eller också har jag fått bensinstopp helt enkelt. Jag har varit väldigt dålig med att tanka i ordentligt. Har börjat köra med "lite till kan jag nog köra". Och ja, jag vet. Hur fruktansvärt dumt som helst men även väldigt spännande. Men så mycket klokare det hade varit att ha en dunk med bensin i skuffen. Men nu har jag inte det. Vet inte ens var min dunk är. Undra om den ligger i Forden. I så fall får den ligga där och så köper jag en ny. Jag hittade iallafall lite sånt där som man har i tanken när man fått en ispropp, eller innan man får en. Men det verkade inte hjälpa. Ringde till Olle men han var ju i Ungern. Och då grät jag en skvätt. Jag och Lovisa var inte precis sams så det gjorde ju det hela värre och så har jag ägglossning och det gör ju att allt är bajs. Så synd om mig då som är singel och totalt övergiven i hela världen. Fast det fick jag ju lov att ta ut min skallen när Helena erbjöd sig att låna ut sin bil och Monica ringde från Mora och frågade om hon skulle skjutsa in oss. Men när dom hörde av sig så stod Lovisen och Linus och jag inne på Domus totalt igen snöade och på strålande humör. Det var väldigt bra för både mitt och Lovisas humör att gå i snövädret. Linus var redan glad som en liten solstråle.

Så det blev bussen till Mora lasarett. Lovisa var ju in och röntgade sig idag igen. Läkaren hittade inget men såg mycket väl att Lovisa var svälld på halsen. Men allt innuti ser tydligen bra ut men dom kan inte se allt på ultraljudet. Sen började dom kolla papprena och funderade precis lika mycket som vi gjorde varför skiktröntgen inte blev av. Eller magentröntgen som hon sa. Dom skulle iallafall skicka papper till öron-näsa-hals och sen skulle dom få höra av sig. Gör dom inget så får jag faktiskt lov att höra av mig till Falun. Jag ska ha reda på vad det är med Lovisens hals och tänker inte ge mig. Alla läkare ser ju att det är svullet och det innebär ju att jag inte är knäpp när jag säger det. Så det här ska redas ut helt.

Efter lasarettet så tog vi en buss in till Mora. Där käkade vi på Helmers. Ungarna tog tacotallrik och jag bakad potatis. Dom tyckte att vi skulle sitta nere om det gick bra för oss för dom skulle stänga igen på övervåningen. Vi gick ner och jag såg att platsen vid fönstret var ledig. Den platsen som är bäst på hela Helmers. Så jag sprang dig och skyndade mig före Evelin och Lovisa för att få bästa platsen. Och dom kom snabbt efter. Vi lät väldigt och flyttade stolar och så. När vi satt oss så såg vi att vid bordet brevid så satt Tobias Grus och intervjuade Joakim Cans. Då höll vi på att skratta ihjäl oss. Dom trodde nog att vi var ute efter platsen för att dom satt där haha!

Provade att starta bilen när jag kom hem men den ville inte. Så den får väl stå där tills på fredag när Olle kommer hem och kanske kan ta lite bensin i en dunk eller kolla om det är nåt annat fel på den. Jag går till jobbet i morgon. Det hade jag ändå bestämt när vi vandrade till bussen idag. Det var så skönt! Jag har mycket mycket hellre det så här än varm sommar!

Nu ska jag se om Wilmisen vill gå ut och kissa. Hon blir nog rätt så chockad när hon ser snön kan jag tro.

Inga kommentarer: