torsdag 2 oktober 2008

Dagen så här långt.

Var som dom flesta redan vet till röntgen idag med Lovisa. En trevlig röntgenläkare som kollade noga. Såg att han stannade till vid en mörk rund grej och mätte och mätte och mätte och knäppte kort på kort på kort. Visserligen så knäppte han mycket kort hela tiden. Jag ville bara kräkas när han höll på med sin mätning. Men så frågade jag honom till slut. Fast jag hade bestämt mig för att inte fråga nåt utan vänta tills på måndag när Lovisa ska på öron-näsa-hals i Mora på återbesök. Han sa att allt såg bara fint ut i halsen men att han såg att hon var svullen än i mjukdelarna. Vad det nu innebär men hur som helst så kändes det väldigt bra att han inte hittade nån tumör eller konstigt i halsen. Det han mätte var sköldkörteln kom jag på sen. Att det skulle vara ett virus som hon svällde av var han rätt så säkert på att det inte var. Men det känns ändå lugnare nu.

Och nu kan vi inte gå ut på balkongen heller mera, inte ens i smyg för idag kom dom och tog bort handtagen. Undra hur länge det dröjer nu tills det kommer nån och fixar till det. Blir säkert till våren skulle jag tro.

Ska ta mig en migräntablett nu. Direkt som vi kom ut från lasarettet så fick jag en ordentlig huvudvärk, mycket spänning som släppte antar jag.

Läste föresten i "Hem & hyra" nyss att hundar i lägenhet oftare kommer ut på promenader eftersom att om man bor i hus så är det lätt att bara släppa ut hunden på gården istället för att gå ut och gå...

Inga kommentarer: