fredag 24 augusti 2007

Hellooo!

Jag har typ 35-40 olika läsare varje dag, men bara ca 3-4 stycken kommenterar. Skriver jag verkligen så ointressant? Och varför är ni då in och läser? Jag ser ju att många är återkommande läsare från dag till dag. Skriv nåt vet ja, ni behöver ju inte tala om vilka ni är. Men skriv nåt för 17 gubbar Haha!

10 kommentarer:

dentatuerademamman.com sa...

Surprise I here :)

Anonym sa...

Jag är här men är väl inte så duktig på att skriva , men det kanske kommer . Och hade det inte varit intressant och kul så hade jag inte varit in så ofta. Monica

Anonym sa...

Va fan,.... jag orkar inte kommentera allt som Du o Nisse o Morsan o Babbsan o Evelin o Lovisa skriver men jag läser gärna,..... Du/Ni bloggar väl inte för att folk ska kommentera allt som ni skriver eller hur va,... =)

nisse sa...

Jaaag tycker du är intressant min bästa syster!
Puss!

LiNdA sa...

å jag är här som alltid :o)

Anonym sa...

Håller med min storebror.... läser gärna, men kommenterar då jag känner för det... bra va? :-)

dentatuerademamman.com sa...

Tjoho, jag är här igen och nu kan du se mig också. :)

Anonym sa...

Hej på dig!
Tack för kommentaren i min blogg... Vad kan jag berätta om mig?! Jag är 32 år gammal. Gymnasielärare, tycker mycket om att skriva och läsa. Har två barn och ankor :)

Anonym sa...

17 gubbar kommenterar..närå, skämt åsido. Jag tycker Din sida är väldigt trevlig och roande att läsa, en av dagens höjdpunkter faktiskt....Kram på dig Malin säger Maria

Anonym sa...

okej..flåt.. jag ska skriva varje gång jag besöker dig från och med nu. oki?
:o)

Må så gott och tack för dina hälsningar på min blogg.

Kram
/Sören