onsdag 6 maj 2009

HerreGud!

Jag är visst så läskig så vissa måste låtsas att prata i telefon i min närhet. Haha!

10 kommentarer:

Lovisa sa...

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
Fjortis:)

Malin sa...

Jag?

LiNdA sa...

Vem har gjort det??

Malin sa...

Nån som tydligen är rädd för mig Haha!

Karolina sa...

Jag är lite rädd för dig ibland Malin.

mattiz sa...

Vem är de då?
Som är rädd för dig Mailn?
Vem är fjorits killen?

Malin sa...

Lilla Matilda. Jag är singel blir intresserad av vissa karlar och vissa karlar(tro det eller ej) blir intresserad av mig. Nu var det en som fått för sig att jag var intresserad av honom, vilket jag inte alls var. Såg honom på helgen på Dollar i Mora, då låtsades han inte se mig utan pratade i sin mobil. Lovisa tyckte att JAG var en fjortis, därför skrev hon Fjortis! Men vem det var har varken du eller faktiskt till och med Lovisa med att göra. Jag har bara berättat om det för henne men vem han är vet bara han och jag(hoppas jag iallafall). Nöjd nu? Nästa gång du suger åt dig vad jag skriver så kontakta mig direkt och inte Lovisa . Fattar inte varför hon ska få skit för mitt privat som jag skriver. Jag vet att Matilda.B var in och handlade med sin mamma. Om hon pratade i mobil eller inte har jag ingen aning om. Men visst, jag reagerade på att hon inte kunde säga "hej", för jag har inget otalt med er, eller har jag det?
Lägg ner nu är du snäll. Trodde faktiskt bättre om dig. Du är en som jag verkligen har tyckt varit en supertrevlig människa.

mattiz sa...

Men asså vänta, stopp nu!
Lovisa skrev precis att hon tyckte den du hade skrivit om var en fjortis så de där kan la inte stämma? ..
Ja, okej nästa gång ska jag prata med dig med engång, okej, dumt av mig, man alla gör vi misstag, ellerhur?
Sen måste jag bara få fråga en till sak, om de är okej då?
Har Lovisa blivit sig själv igen? Eller asså när vi blev kompis med henne, då sa du att de va skönt att hon hade blivit säg själv igen, och nu när vi inte är kompis med henne är hon säg själv igen? eller? Jag förstår inte riktigt.. ?
Ah, jag är samma männsika nu som då, jag säger vad jag tycker bara!
Tycker de känns töntigt att hålla på åh skriva med nån såhär som är så pass mycke äldre än mig själv men ah! haha
Och du har väl inge otalt med oss vad jag vet, men jag tror iaf du är sur på oss! De tror jag..

Malin sa...

Lovisa har blivit sig själv nu, men det har inte med er eller Karro att göra. Hon har blivit sig själv, från att ha mått skit över skolan! Som du säkert har läst så har även jag mått fruktansvärt dåligt. Nu är vi tillbaka igen och nu mår vi bra. Vi orkar inte hålla på att tänka på ifall Lovisa kommer in på gymnasiet eller inte. Det är det jag menar!
Nu vänder ju bara på allt hela tiden. Spelar ingen roll vad jag eller Lovisa skriver. Men ha er sanning så har vi våran.

mattiz sa...

Ah, okej.
Vi tar väl de fel då! Ni har inte skrivit nått om oss nångång, jag hoppas de är så också nu..