torsdag 7 maj 2009

En plint stod ivägen

Lovisa skickade sms till jobbet att jag fick lov att ringa henne direkt. Så jag ringde. Hon hade gjort nåt konstigt på gympan så handen hade fått sig en smäll. Karro tvingade henne till skolsköterskan som sa att Lovisa fick lov att åka in på akuten. När jag pratade med Lovisa så ringde skolsköterskan till pappan för att se om han skulle kunna skjutsa in om inte jag kunde. Men jag kunde. Med snälla och hjälpsamma arbetskamrater så fixar det mesta sig. Tack!

Innan vi åkte in på akuten så åkte vi och käkade. Det har vi lärt oss efter alla våra turet dit att det tar tid och åka tid hungrig är väldigt dumt. Men det gick rätt så snabbt ändå tycker jag. Två timmar så var det klart, med röntgen och allt. Läkaren var rätt så nonchalant tycker jag:"Det syns ingen fraktur i nu läget". Jaha, kommer det ett annat läge sen eller vad menade han. Hur som helst så var det en kraftig stukning, som vanligt.

Micke som saknade oss på akuten, såg vi. Men han såg inte oss Haha! Och i morse innan vi började jobba så pratade Eli och jag att det var rätt längesen som Lovisa var in på akuten. Helt sjukt!

Inga kommentarer: