måndag 2 februari 2009

Idag

Somnade före 22 igår tror jag och vaknade klockan 5 i morse och var jättepigg. Och har varit det hela dagen. Nu först börjar jag känna mig trött. Jobbat mellan 7 och 16. Har försökt att få igång handdatorn men den vill inte alls som Annika och jag vill. Jag ringde till två olika helpdeskgrejer men jag vet inte. Nåt fel är det. Får se när Daniel kommer tillbaka om vi kan få till det.

Efter jobbet så blev det Mora. Och faktiskt så hittade Lovisa en jacka och ett par jeans. Så i morgon så har Lovisa långkalsonger och vinterjacka. Sen åkte vi och köpte shampoo och sånt på ÖoB och så hem.

Jag skickade ut samma sms till flera personer idag. Råkade skicka till fel människa och fick ett aggressivt sms tillbaka. Och det förstår jag. Så jag ringde och förklarade det hela och jag hoppas att hon förstod att jag faktiskt skickade fel. Men faktiskt så skrattade jag mest åt min felskickning.

2 kommentarer:

Kanelbullen sa...

Oh vad skönt att hon hittat jacka och LÅNGKALSONGER. Ja jag förstår att hon kanske fick plats med några i sina förra jeans men det var ju så jäkla kallt i går.

Ha en bra dag min Malin!

Malin sa...

Hon köpte jeans, som hon kan ha långkallingar under. Långkallingar har hon sen förut. Sen fick hon inte plats med långkallingar under dom andra jeansen. Det är därför hon inte haft det.