fredag 13 februari 2009

Fan, låt folk vara som dom vill

Kom in en tjej idag på ica. Hon klär sig väldigt speciellt. Jag kan förstå att folk hajar till och tittar väldigt mycket. Det är klart att man kollar om någon klär sig annorlunda. Men att skratta högt så fort hon kommer utom synhåll tycker jag inte är okej. Och speciellt inte om man jobbar i affären som tjejen och hennes familj handlar i. Jag hoppas inte tjejen eller tjejens mamma hörde det. Jag tycker hon är söt och ännu sötare är hennes lillebror. En av mina favoritgrabbar!

Alla människor har olika smak och gillar olika saker. Man måste faktiskt acceptera det. Jag har säkert på mig kläder som vissa tycker är skitfula. Så länge jag inte frågar vad folk tycker om mina kläder så tycker jag inte att någon har rätt att vräka ur sig att dom är fula. Men om jag däremot frågar så får jag ta att någon säger att hon/han tycker dom är fula. Då kan jag inte säga att jag tycker att den människa är dum som tycker så. Jag kan inte heller håna människan för att den inte gillar det jag har.

"Det finns plats för oss allihopa på jorden,
ju mer olika vi är, desto roligare blir det.

Låt dig vara den du är, låt mig vara den jag är."

/Mark Levengood

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man ska klä sej i dom kläder man gillar. Vad andra tycker är inte väsentligt för dom trivs säkert inte i sina kläder utan är bara avis..
Har lust att åka på bröllop i mina lundhagsbrallor, kängor & stooor tröja men guben sa att jag kan då åtminstone klä mej snyggt EN gång.
Du skulle se outfiten när vi gifte oss.... hahaha jeans å skjorta & han skinnbyxor & skjorta... INGEN fick komma bara vi & boysen..hahaha

nisse sa...

Vissa lever fortfarande kvar i högstadietiden. Tragiskt! Det är inte okej att skratta åt folk när man är fjorton, men det är mer förståligt att man gör det i den åldern. Men när det gäller vuxna människor? GOSH! Väx upp, skaffa er ett liv fan!

Puss!