tisdag 30 oktober 2007

Trött och ont i skallen

Hmm, tån blir lixom inte bättre, snarare värre. Det blå sprider lixom ut sig mer och mer. Tog bort min fina tjepning nyss men ska tejpa mera och lite hårdare när jag hoppar i sängs.

I morse så var jag och lämnade blod. Lovisa följde med dit men inte Linus för hon var lite konstig i magen typ. Lovisa hittade en brun tröja som hon ville att jag skulle ta som byte. Blod mot tröja. Det tyckte jag var ett bra byte. Lovisa blev så fin i den.

Annars har det inte hänt speciellt mycket här hemma. Vi har gjort köttfärslimpa. Vi har kastat en massa sopsorteringssopor. Jessica(mina ungars lillasyster) har varit här för 3 dagen i rad. Jag har tagit migräntabletter för jag känner att det är migrän på G. Hoppas bara jag tagit dom i tid den här gången.

Nu är Wilma här och vill mig nåt. Troligvis så vill hon kanske gå och sova, fast hon legat hela kvällen i soffan. Förut i dag när jag satt vid datorn så hämtade hon mig för hon ville ha nytt vatten i sitt glas i badrummet. Jag byter det flera gånger om dagen men hon vill ha nytt ändå varje gång hon är törstig. Igår hoppade hon upp och la sig i Lovisas säng. Hon la sig längst ut på ena kanten, bara för att vara så nära mig som möjligt. Tillslut så visade jag henne att hon fick sova hos Lovisa. Så då gick hon och la sig så Lovisa kunde klappa henne. När jag skulle lägga mig så sov hon som en liten gris på Lovisas täcke. Jag hann bara resa mig upp från datastolen så reste sig även Wilma och gick in i sovrummet och la sig i min säng. Hon är en riktig mammagris. Men om jag inte är hemma så duger flickorna.

Just ja, Wilma har kissat sittandes flera dagar nu. I kristalllådan. Fast vi varit inne i badrummet. Och varje gång har vi berömt henne jättemycket och klappat och fjantat. Hoppas nu att det håller i sig med sittkissandet.

1 kommentar:

LiNdA sa...

det där med din tå låter inte bra :o/