söndag 21 oktober 2007

Min självkänsla

Nä, Susann icakund...tyvärr går det inte att skylla på mina föräldrar på min dåliga självkänsla. Eller tyvärr och tyvärr Haha! Mina föräldrar har alltid talat om för oss hur jäkla bra vi är. Att vi är bäst och att vi alltid duger precis som vi är. Bättre föräldrar får man nog leta efter faktiskt. När jag gick på högstadiet och kom hem med matteprov och bara hade typ 3 rätt av 20 så sa både mamma och pappa att det faktiskt var 3 rätt iaf och att huvudsaken var att jag gjort det bästa jag kunna. Det här med självkänslan har kommit med åren lixom. Hur och varför vet jag inte faktiskt. Men rätt ofta tycker jag att jag är rätt så bäst iaf. Fråga bara dom som känner mig nära :)

Och vi är faktiskt en väldigt sammanhållande familj. Vi vet var vi har varandra och vi finns där för varandra. Klart som 17 att vi ryker ihop och att vi är griniga och så ibland. Men det är ju sånt som går över snabbt och så.

Och jag är ju faktiskt 40år och skylla en dålig självkänsla på föräldrar då känns lite fel. Och speciellt när man har såna bra som jag har.

1 kommentar:

Kanelbullen sa...

Ja, faan va vi är bra!

Puss min unge!