måndag 22 oktober 2007

Ja, det är mååååndagmorgon

Japp, det är måndagmorgon och mitt huvud kändes tungt i morse när jag vaknade 5.20 och var trött trött trött. Somnade om när Evelin var uppe, alltså runt 5.50 och fick sova till 6.20 då det var dax att kliva upp för att skjutsa henne till Bollnäsbussen kvart i sju. Och för engångs skull så kom vi före bussen, Hurra! Sen när jag kom hem så la jag mig igen och somnade om till halv 10. Det var så skönt och mitt tunga huvud försvann. Lovisa vaknade i samma veva som mig och hon ligger nu och kolla på tv. Frukost har vi redan käkat. Idag ska det plockas och bäras ner tomma kartonger och stolpar och en massa till förrådet innan jag ska jobba mina 3 hela timmar på jobbet. Sen ska jag inventera frysen och kylen och handla lite. Mat ska vi käka innan jag åker till jobbet.

Wilma har hittat ett nytt favoritställe. Våra nya grannar har nämligen hängt upp en talgboll på balkongen och Wilma älskar att kolla på dom stora skatorna. Jag måste nog städa upp på vår balkong så inte skatorna bajsar ner våra saker för mycket. Det är bra med grannar som sätter upp fågelmat eftersom jag är för mesig för att göra det själv med tanke på att man inte får mata fåglarna Haha!

Har faktiskt retat upp mig lite på kommentaren jag fick igår... Det är säkert inget illa ment men men. Jag ska inte byta jobb heller förensten. Jag ska bara söka fast jobb. Jag har ju bara extra jobb och lite vikariat. Jag måste ju försöka hitta mig ett fast jobb. Vilket är lättare sagt än gjort. Men det passar ju bra när dom ska öppna IcaMaxi i Mora. Och förhoppningsvis så kanske jag kan ligga lite bra till med min erfarenhet iaf. Nu var jag väl lite positiv :)

2 kommentarer:

nisse sa...

Det var nog inget illa menar. Oftast sitter det ju i uppfostran vad man har för självkänsla liksom. Vet dock inte vad din dåliga självkänsla beror på... :)

Puss min syster

Anonym sa...

Förlåt mig det var absolut inte illa menat, ville bara få dig att tänka i lite andra banor eller nåt sånt. Det verkar som jag lyckades litegrann, med din erfarenhet och kunskap är det egentligen bara att åka till nya ICA MAxi och hämta ett fast jobb.Lycka till!