onsdag 3 oktober 2007

"Håll käften eller sätt dig vid datorn"

Nu har jag legat och halvsovit i soffan. En stund var Wilma med men så resten hon sig upp och jamade högt och så gick hon till sin klättergrej och jamade högt igen och så hoppade hon upp och la sig där. Evelin kom in och skulle kolla på tv och eftersom jag legat och vilat rätt länge så började jag att prata. Tillslut så sa Evelin att jag faktiskt fick lov att hålla käften eller sätta mig vid dator. Då gick jag. Det är lixom inte så vanligt att Evelin säger sånt så jag fattade direkt att hon menade allvar.

Solen skiner och det verkar vara ett superskönt höstväder. Så jag ska väl ta ut den lilla katten en sväng. Det är väl vad jag orkar idag typ. Ska diska oxå, det är inte så mycket så det går rätt snabbt. Den lilla katten ja, hon kissar så fint i sin låda än. Blir nog troligtvis så oxå. Så nu ska huven ner i förrådet.

Oj, va ont i skallen jag har känner jag nu. Ska ta en tablett och sen tvätta mig och klä på mig och gå ut. Då blir lilla katten glad.

Och nu ser jag genom fönstret att Lovisen kommer oxå. Trodde hon slutade sent idag. Men jag hade visst fel.

1 kommentar:

dentatuerademamman.com sa...

Om allate är hemma så kan ni ha en rittävling :) Det lät faktiskt så roligt att jag ska ordna en själv på nästa ritdag = tisdag. Undrar om jag använde några konstiga muskler när jag ritade, är det därför jag knappt kan röra min vänsterarm? Men jag är ju högerhänt! Fast jag höll i pappret så klart, och det kanske kan orsaka inflammationen? :D