måndag 1 oktober 2007

Chokladboll??

Dammsög hallen nyss. Var helt inne i min dammsugning och sög upp allt som var på golvet. Det var en del eftersom jag inte dammsugit på ett tag i hallen. Utanför badrummet så åkte nåt som såg ut som en chokladboll eller nåt in i dammsugaren. Jag reagerade inte så mycket utan fortsatte. I nån sekund. Sen kom det en doft som gjorde att jag höll på att kräkas på golvet. Det var ingen chokladboll. Det var en bajs. Det är andra gången på kort tid nu som Wilma lämnar efter sig en liten på golvet. Hon har sprungit som en galning runt mig innan jag dammsugade. Troligvis så ville hon nog tala om att hon klickat på golvet.

Antingen är hon lite hård i magen eftersom hon inte dricker lika mycket ur sitt glas sen hon kom på att det var mycket godare att dricka ut kranen i badrummet. Eller oxå så är det för att hon inte gillar taket på sin låda. Här om dan när jag inte hade det på så stod hon inte och kissade heller som hon annars gör. Hon kanske tror att det är en sorts transportbur eller nåt. Nu åkte iaf locket av och så ska vi se om hon gillar det bättre.

Nu har jag hällt ut en massa "viltkrydda" på golvet och dammsugit upp. Ska nog hälla ut lite tvättmedel oxå tror jag. Och så har jag gjort ren munstycket. Och naturligtvis så bytte jag oxå den nya dyra dyra dyra dammsugarpåsen som var kanske fylld till 10%.

Bajskatt!!!

2 kommentarer:

dentatuerademamman.com sa...

he he he det hade varit väldigt roligt om du varit täppt i näsan, inte känt någon lukt, utan brillor ( om du nu är närsynt)och så ksule du ta upp "chokladbollen" och stoppat den i munnen :D

Anonym sa...

Ha ha haaaaa,...... äh det är bara bra med lite skit i dammsugaren.