söndag 24 juni 2007

Rökare och öppet

Nu är det ju sommar. På sommaren har vi balkongdörren öppen så ofta och mycket vi kan(i år är det ju lite svårare pgr av Wilma) Och alla våra fönster är oxå öppna. Förra året hade vi balkongdörren öppen så gott som hela sommaren, stängde den inte ens på nätterna. När det blev sensommar och kallt på kvällarna så upptäckte vi att dörren svällt upp. Den gick inte att stänga! Men efter ett tag med halvöppet så gick svullnaden ner och dörren passade igen.

Rökare gillar oxå att ha sina balkongdörrar öppna och dom gillar att röka. Tyvärr så röker dom gärna ute på sina balkonger, många rökare gör nog det för att dom inte vill ha rök i sin lägenhet. Men jag vill inte heller ha rök i min lägenhet! Men eftersom rökarna röker ute så letar sig röken in till oss. Och eftersom Lovisa har astma och faktiskt inte tål rök så är det inte så kul och dessutom så luktar det FAN. Jag tycker faktiskt att dom som röker ska röka inne på sommaren. Dom har ju ändå röklukt hos sig. Eller oxå kan dom faktiskt ta på sig ett par skor och gå några meter från huset. Då kommer inte röken in till oss som inte röker.

1 kommentar:

Nalle Van Katten sa...

Ja här har dom grillat en gång så hela lägenheten stank tändvätska... blääää. Nu har husse fixat till bloggen så vem som helst ska kunna kommentera. Vi provar och ser om vi får positiva reaktioner. Hälsa kusinerna