torsdag 7 juni 2007

Papperstussar och kiss och frukost

Igår gick vi och la oss runt 22-tiden. Wilma tyckte att det var en bra idé eftersom hon lekt som en galning i över en timme med råttor och bollar och papperstussar. Hon snodde direkt Nalles idé. Hon bar papperstussar runt som en galning. Ibland så lämnade hon dom men ibland så sprang hon iväg med dom snabbt.

Hon hade inte kissat en enda gång igår. Hon var in några gånger till lådan och skrek och provade en gång oxå men det kom inget kiss alls. Jag vaknade halv två och då hämtade jag henne hos Evelin(hon sov under täcken vid Evelins fötter). Jag stängde in oss i badrummet men det kom inget kiss. Sen lekte vi lite i min säng och så gick hon och la sig hos Evelin igen. Klockan 5 så hämtade jag henne igen och stängde in oss på toa. Då tittade hon på mig och jamade och så satte hon sig och kissade. Utan att gräva nån grop alls. Det såg ut som att hon tänkte"Men va fan, jag kissar väl då". Nyss sprang hon in till toaletten och skrek. Då gick Evelin dit och stängde dörren och då bajsade hon. Det verkar som att hon måste ha sällskap när hon ska på lådan.

När Lovisa och jag käkade frukost så fattade inte Wilma nåt. Hon har ju missat rätt så mycket grejer eftersom hon är uppväxt på ett katthem i en källare. Sitta på bordet och titta när vi käkade frukost tyckte hon var helt värdelös och lika så att kolla ut genom fönstret. Men hon verkar trivas här. Vi har ju superstora ytor än det hon är van vid. Hon har korrat och sovit och bajsat och kissat och lekt och käkat och tvättat sig.

Hon vägrar att nöja sig med torrfoder, hon ska ha blötmat. Så vi får väl försöka att välja av henne med det sen...

1 kommentar:

Kanelbullen sa...

Nu är jag nöjd. Kissa bör man annars dör man!

Puss