tisdag 24 mars 2009

Problem direkt...haha!

Lovisas lilla hund ska ju födas på påskafton. Den kommer alltså vara klar att tas hem till Lovisa den 6 juni. Samma dag som vi hämtade hem Wilma förresten. Jag är ledig den helgen och ska ta semester till fredagen veckan efter. Och fredagen så slutar ungarna skolan... Är det regn och kallt så kan ju lilla hunden följa med. Men är det sol så går det ju inte.

MAMMA OCH PAPPA! Kan ni hämta Linus i värsta fall? Eller kan ni vara här och passa den lilla hunden medans Lovisa är på sin skolavslutning?


Uppdatering efter en tänkdusch: När ens barn går ut nian så ska man faktiskt vara med och kolla. Linus får nog helt enkelt ta ledigt sista dagen om hon vill. Så mamma och pappa vill ni passa lilla hunden kanske på torsdagen eller hämta Linus?

4 kommentarer:

Kanelbullen sa...

det får nog bli orsa i så fall. vi har ju hästarna och katt och hund som inte kan vara ensamma hela dagen.pappa får väl gå på lovisas avslut och jag passa skruttan.

Puss

Malin sa...

Men dagen innan, på torsdagen? Det tar ju inte lång tid till Bollnäs och vända bara. Högst 4 timmar och det är ju Sälman och hästarna vana vid att vara själva.

Kanelbullen sa...

du...det fixar sig!

Anonym sa...

Annars så kan ju jag hämta Evvisen,... bara jag är hemma i Sverige,... =)