fredag 27 mars 2009

Jag som älskade kyckling


Det började lite fint när dom hittat första glasbitarna. Vi fick tre stycken "bäst-före-datum" som vi skulle köpa tillbaka, och det gällde kycklingfilé och kycklinginnerfilé. Vi fick ett nytt parti kyckling som vi började att sälja under dagen. Sen fick vi rapport om att vi skulle köpa tillbaka allt före ett nytt "bäst-före-datum". Och kycklingen vi fått i frysen fick lov att tas bort. Sen har det ändrat hela tiden. När jag gick hem från jobbet 15.45 så ska i princip ALL kyckling bort som kan ha med Kronkyckling att göra. Är det här någon djurensrätt grej så är det bedrövligt tycker jag. Djuren mår inte bättre av att en massa människor riskeras.

Och jag är trött på kyckling. Så otroligt trött. Säger någon kyckling en gång till så blir jag nog galen. Ska ta med mig nåt upp till mamma och pappa i morgon som jag kan käka. För dom ska käka kyckling!

3 kommentarer:

LiNdA sa...

Kyckling, kyckling, kyckling :o)

Anonym sa...

Tänkte det samma Linda att jag skulle lämna en kommentar och skriva KYCKLING, så det bllir väl KRONFÅGEL KYCKLING, KRONFÅGEL KYCKLING, KRONFÅGEL KYCKLING osv....

Anonym sa...

Ha,ha vi åt kronfågels kyckling idag . gott så...