onsdag 14 maj 2008

Så trötter

Har öppnat ett av dom små fönsterna i vardagsrummet. Wilma hoppar in och hon hoppar ut och hon hoppar in och hon hoppar ut. Hon gillar sin balkong väldigt mycket. Mitt glasögonglas som jag tappade ur har jag nog satt upp och ner. Ser lite dåligt tycker jag. Nu har jag skruvat lite och jag tycker inte att jag får till det bra. Dessutom jag höll på att bryta av glasögonen på mitten. Jaja, vi ska till Mora idag så jag få väl gå in till nån optiker och se om dom kan fixa till det. Känns lite pinsamt bara eftersom jag inte köpt dom hos nån av dom. Att jag ser dåligt kan kanske även beror på att det är migrän på gång.

Ont i halsen har jag också. Kanske inte var så bra att stå ute barfota på ett kallt stengolv. Men kom på nu att jag ska ha mens. Det är nog därför jag har ont i skallen och halsen.

1 kommentar:

Anonym sa...

När du pratar om glasögon kommer jag ihåg min kära moster Ester som fick tag på ett par som tillhörde hennes jobbarkompis. En portier (är det felstavat?). Han hade nåt synfel så hon såg att allt var snettt.
Jaha nu har jag fått hjärnblödning.
Inget att göra åt.
Efter ett tag fick hon se sina glasögon.
Hon blev över 85 år.