tisdag 15 april 2008

Wilmabebis

Tror att bejbi har förstått att det här inte är nån tillfälligt lyxvistelse som hon är på. Från att ha krävt en totalt ren låda(utan det minsta spår av kiss eller bajs) så kan nu hon kissa fast det är en eller två kissklumpar i lådan. Och från att ha krävt den dyraste mjukmaten som finns så kastar hon nu glatt i sig icas billiga kattmat. Hon krävde även att få ligga på täcket när vi skulle sova annars gick hon iväg. I natt har hon legat på lakanet bara och sovit som en gris.

Hon har nog fattat att hon ska bo här resten av livet. Lyxen hon krävde från början var nog för att hon tänkte att det gällde att se till att suga ut att gott ur vi-gör-allt-för-att-
katten-ska-må-bra-familjen tills hon skulle bli lämnad till nästa ställe. Men vi ska inte lämna bort henne till nåt annat ställe och därför så nöjer hon sig nu med sånt som inte är lyx. Jo, en lyx har hon kvar och det är att hon käkar Royal Canin's torrfoder. Men det är nog mera för att vi köper det. Hon gnäller ju efter vanlig Whiskas torrfoder när det är slut i skålen. Hon har alltså två skålar med olika torrfoder. Whiskas käkar hon ytterst sällan men det verkar som att hon ska ha det där iallafall.

Inga kommentarer: