tisdag 1 april 2008

Än så länge

Somnade runt tolvslaget igår eller om klockan var ännu senare. Sen vaknade jag före 4 och var så kissnödig. Upp och kissa och kunde inte somna om sen. Låg vaken och spelade spel på mobilen och la undan den halv sex och somnade direkt. Klockan 6 vaknade jag av att Wilma försökte krafsa sig in till Odjuren. Att hon inte har fattat än att det inte går. Men hon ger upp när man säger åt henne iallafall. Sen så startade larmet klockan 7. Så i natt har det inte blivit mycket sömn. Lovisa var iallafall jättetyst, även om jag inte kunde sova mera så var det skönt att bara ligga kvar. Somnade om när hon gick. Ingen aning om va klockan var då och så vaknade jag av ett mms från mamma. Sen kunde jag inte somna om. Tänkte jag skulle träna idag. Har inte haft varken lust eller ork på några dagar nu. Men har ont i knäna sen jag tränade sist och vred upp motståndet till det värsta lite då och då under mina 50 minuter. Inte bra. Men nu vet jag iallafall det.

Trots att jag är skittrött så har jag faktiskt redan hunnit städa badrummet och hallen och ska snart gå över till vardagsrummet. Var till tippen igår och kastade korgstolen igår iallafall, äntligen. Sen har jag även hunnit lekt med Wilma. Jag jagar henne och hon springer som en galning. Sen gömmer hon sig och så går jag fram och tillbaka och sen så helt plötsligt så flyger hon fram och så slår hon mig på mina vader. Ibland blir jag skiträdd. Idag blev jag det och slog i skallen i Evelins bokhylla. Jag trodde hon låg under torkgrejen men hon låg bakom Evelins draperi. Kul har vi iallafall och det är drygt som fan.

Måste åka till Mora idag och shoppa. Jag måste ha gummistövlar om Wilma och jag ska vara i elefantskogen. Det går inte att komma in och lukta bajs om gympadojorna längre. Sen ska Lovisa köpa mjukisbrallor. Och så blir det köp av en ny plattång. Blev en aning panik här igår morse när vi märkte att det var glapp i sladden och den bara funkade i vissa lägen. Hjälpte inte med eltejp heller. Så idag måste vi köpa en ny.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gummistövlar vill jag också köpa. Korta.