torsdag 24 april 2008

Today

Jag och Lovisa var till Mora idag för att köpa virke till inbyggandet av balkongen. Men stolparna på Granngården var jättestora och klumpiga. Lovisa skrek rätt ut. Men vi köpte nät iallafall så vi har förberett lite åtminstone. Men sen pratade jag med grannen på balkongen bredvid och han tyckte att det nog var bäst att fråga Orsabostäder om man överhuvudtaget får bygga så på balkongen. Och han har rätt. Jag måste fråga och dom kommer säkert att säga nej. Men men fråga ska jag iallafall.

Har pluggat med Lovisa idag också men det var inte lätt, luft och vatten. Jag längtar till sommarlovet nu så jag slipper plugga en massa. Jag är skoltrött som sjutton faktiskt och det ska man väl inte behöva vara när man är 40 år och inte ens går i skolan?

Men annars har dagen varit bra. Det har varit trevlig stämning på jobbet och alla har varit glad och snälla och trevliga. Trevligast var ju karmaDaniel som tror att Djurgården ska vinna om han är riktigt trevlig och snäll. Men trots sin snällhet idag så försökte han döda allra raraste Pia genom att åka på lyften och smälla rätt in i kyldörren och innanför stod Pia. Hur som helst så fick den här dagen mig att tycka om att jobba igen. Så i morgon går jag förhoppningsvis till jobbet och tycker det är kul igen.

3 kommentarer:

LiNdA sa...

klart du kommer tycka de är roligt, plus att jag kommer vara där Hela dagen med dig :o)
frågan är ju bara om vi får igen från KarmaDaniel imorgon, haha

Anonym sa...

Puss!

Anonym sa...

Det är fredag och som vanligt tävling på charlotte.nu - den här gången kan du vinna min sambo + andra fina grejor. Trevlig helg!