söndag 13 april 2008

Just nu

Jag har varit hemma hela helgen. Inte varit utanför dörren ens. Hade nog en massa feber torsdag och fredag. Är bättre idag, snuvan och halsonda är helt borta men hostar och är hes och så trött. Lovisa är äntligen frisläppt och har tillbringat eftermiddagen med sina älskade vänner, Matilda och Becca. Evelin sitter i sitt rum och mår bajs verkar det som.

Wilma var galen i morse och väckte mig flera gånger och vid halv sex så blev jag galen. Hon krafsar nämligen på Gnistra och Sprakas terrarium. Hon har lärt sig att om hon gör så, så kommer dom ut för dom är så nyfikna. Och när dom är ute och kollar vad det är som låter då blir Wilma helt tokig och tror att hon kan gräva sig igenom glaset.... Är hon lite korkad eller? Det är hur som helt så irriterande att bli väckt av det hela.

I morgon är det jobb igen. Vet inte vad det är med mig men jag tycker allt är tråkigt nu för tiden. Jag som brukar tycka om att gå till jobbet vill knappt gå dit. Det är helt okej bara jag kommer dig men innan är det pest. Och inte vill jag handla heller. Jag vill helst bara ligga i min soffa och kolla på tv hela dagarna. Det är nog den kommande våren som börjar spöka. Fast man kan ju inte tro att det är vår om man kollar ut nu. Jag mår aldrig riktigt 100 på våren. Tacka vet jag hösten. Och snart är den här igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nä, jag tror vi gräver ner oss.

Puss!