söndag 19 augusti 2007

Smygaren


Igår på var jag otroligt gasig i magen. Släppte småsmygare lite här och där. När vi hämtat Evelin var vi till Willys i Borlänge. Vid frysdiskarna fick jag jätteont i magen och kände att jag bara måste få ur mig lite gas. Så jag skulle släppa en smygare...Men den förvandlades till ett smatterband. Evelin och Lovisa skrek och skrattade högt. Det gjorde inte jag. Jag sa snabbt "Men Evelin..." Men OM nån hörde det så var det ingen risk att nån hade trott att det var hon. Jag blev faktiskt rätt knäckt över mitt smatterband först men sen skrattade även jag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha ha det där var jättekul, men jäklar vad det måste ha varit pinsamt när du hörde att det pruppade och det inte gick att stoppa. För fisar kan man väl inte stoppa? Jag har jättebra gaser i magen tabletter som gör att jag fiser mycket mindre!

Anonym sa...

He he kolla in mullvaden på min sida

LiNdA sa...

haha.. bra å skylla på ungarna :oP

jag gjorde ett test på din mors sida, om superhjältarna..

jag blev stålmannen :o), haha..

Your results:
You are Superman

You are mild-mannered, good,
strong and you love to help others.

nisse sa...

malin: Jag fixar dom i publisher, och sen kopierar skärmen och klistrar in på paint. :) Kite krångligt kanske, men det är väl värt det och så går det mycket snabbare att ladda upp på bloggen ändå.