lördag 11 augusti 2007

Vilken natt

La mig väldigt sent. Satt och spelade spel på datorn och sen var klockan helt plötsligt över 12. Så jag gick och la mig. Läste en halvtimme ungefär och släckte lampan och höll på att somna.

Då fick Wilma efter-bajs-ryck. Hon sprang mellan mitt fönster och sin klättergrej i vardagsrummet. Hon tog vägen över sofforna så det lät som bara den när hon for fram. Hon höll på i över en halvtimme och sen avslutade hon det hela med att klättra högst upp i hönsnätet som vi har i min vädringslucka. Och så kom hon inte ner! Så det var bara för mig att kliva upp och sen hoppas på att ingen granne var vaken eftersom jag var helnäck. Hon blev iaf glad att jag hjälpte ner henne för hon släppte nätet direkt och litade på att jag höll i henne.

Hann precis lägga mig så kom världens åsksmäll. Både Evelin och jag kastade oss upp för att dra ut alla sladdar till datorer och apparater. Lovisa sov som en gris i sin säng. Hon vaknade inte ens när jag la på henne täcket som låg halvvägs på golvet. Wilma satt och kollade länge på alla blixtrar i vädringsluckan. Men sen om det världens blixt och då pep hon till och ville till mig. Men hon vågade inte gå ner på golvet så jag fick lov att hämta henne.

Efter mycket klappar och korrande så somnade vi och sen vaknade jag inte förens klockan var 9.40. Gick upp och kissade och sen låg jag till 11. Wilma sov hela tiden som en gris.

Nu ska jag käka frukost och sen ska jag iväg och jobba.

3 kommentarer:

Kanelbullen sa...

Och här hade vi ingen åska alls.

Puss

Anonym sa...

Jag och Petter vaknade också av att det åskade som bara den. Nalle låg på golvet men pep lite och hoppade sedan upp och la sig hos trygga husse. Kanske var han lite rädd.

Anonym sa...

Jag brukar knalla omkring näck lite då och då i mitt hus, jag är ju närsynt och tror att alla ska se lika kasst som mig. jag tänker på att jag måste ta på mig morgonrock men sen glömmer jag det ändå nästa gång. Förresten så var mina förädrar med min lilla dotter på Orsa camping ons-fre denna vecka. Det var KANONBRA tyckte alla och det var det min dotter berättade i detaöl om i dag :)